fbpx

Kongresi i IV Ndërkombëtar i Stomatologjisë, më 15-17 qershor

Shoqëria Stomatologjike Shqiptare më datë 15-17 qershor në qytetin e Strugës organizon Kongresin e IV  Ndërkombëtar të Stomatologjisë, i cili do të mbahet nëHotelin ‘Drim’. 

Hapja solemne do të jetë të premten më 15 Qershor 2012 në ora 16. 

Ky eveniment ka për qëllim  këmbimin e eksperiencave dhe zgjerimin e njohurive, si dhe një mundësi më tepër që përmes, ligjëratave, prezentimeve orale, poster prezentimeve dhe tryezave të rrumbullakta pjesëmarrësit të njoftohen  me të arriturat bashkëkohore në stomatologji, thuhet në njoftimin me shrim nga Shoqëria Stomatologjike Shqiptare. /Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close