fbpx

Masonët Evropian në Beograd?

Siç njofton “Blic”, Masonët Evropian vinë në Beograd pas 82 vitesh. Ato vinë nga 20 shtete Evropiane, gjithsej 250 masonë, për të mbajtur një konferencë të Llozhave të bashkuara të Evropës.

“Blic” i transmeton deklaratat e Dragoslav Pavlovik, i vetëquajturi mjeshtir i madh i Llozhës së madhe kombëtare serbe, e cila është organizatore e mbledhjes.

Por, duke ditur politikën masonerike, këto deklarata duhet të mirren me rezerva. Veprimi i masonëve zakonisht është super sekret, dhe për to nuk flitet hapur. /Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close