fbpx

Brawn: Ne e kemi lënë Schumi-n poshtë

Bosi i Mercedesit Ross Brawn ka besim se Michael Schumacher mund të arrij të ngjitet në podium garën e ardhëshme.

Shumë pytje janë bërë për të ardhmën e 7 herë kampionit botrorë  pas DFN (daljës nga gara) në Spanjë për të tretën herë ketë sezonë nga Schumi  si dhe rezultatet e dobëta duke marrë vetëm 2 pikë në 5 gara.

Brawn tha se Schumi ka mbeshtetjën time , duke fajsuar skuadrën se nuk e kanë ndihmuar aq sa duhet.

Ne duhet të bëjm më të mirën . Unë pashë cilësitë e vërteta lëvizëse të Schumi-t në garën e parë . Prandaj, unë besoj se do e shohim Schumi-n në podiume këtë vitë.

Schumit i skadon kontrata tre-vjeqre në fundë të sezonit me Mercedesin dhe Brawn tha “Kur të vije koha ne do ulemi së bashku dhe do flasim për të ardhen e Schumit”. /Portalb

  

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close