Sa më shpejtë të sillet Ligj i ri për lojërat e fatit, kazinotë (CASINO) , nga të cilat Po “Pushtohet” Kumanova

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. tekst shume i qelluar. nuk mund te presim sherimin e familjes dhe arsimit dhe kohes qe jetojme qe jane shkaqet e sterperhapjes se kazinove dhe bastoreve. Absolutisht jam per rregullimin ligjor te funkcionimit te tyre, perfshire dhe tatimin me te larte se sa tash nje pjese e te cilave tatime do te shkonte per qellimehumanitare. ose, me sakte, per furnizimin e bibliotekave shkollore me libra interesante per brezin e ri, shoqeruar me postere cool te dizajnuar ku motoja do te ishte BEHU FRAER LEXO apo dicka e ngjashme.
    ky tekst eshte shembull se si duke u marr me “tema te medha” ato tjerat “te voglat” na ikin sysh dhe duarsh, ashtu disi.
    komplimente autorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *