fbpx

Fëmija me këmbë si të elefantit

Vincent Oketch është një femijë që jeton në Ugande dhe vuan nga një sëmundje shumë e rrallë.

Për shkak të sëmundjes këmbët e tij janë shumë te mëdha, pothuajse si të një elefanti, në fakt.

Që kur ishte 18 muajsh, tregon babai, këmbët e tij filluan të rriteshin në mënyrë drastike.

Fëmija tani është 10 vjeç dhe e vetmja mënyrë për t’i shpëtuar jetën, do të ishte që t’ia presin këmbët.

Isaac Osire, doktori që drejton një organizatë të quajtur EDYAC, i ka bërë një apel mjekëve ekspert britanik, derisa të ndërhyn për të ndihmuar dhe shpëtuar Vincent. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close