fbpx

Carla Bruni tradhton Sarkozyn?

Sipas mediave, modelja dhe këngëtarja e njohur Carla Bruni, duket se ka pasur një lidhje të fshehtë dhe pasionante me ministrin e Jashtëm të sapoemëruar, Laurent Fabius. 

Kjo gjë pohohet nga ana e Valerie Benaim, që ka nxjerrë në treg librin “Historia e vërtetë e Carla-s dhe Nicola-s”. 

Lidhja e Carla-s me Fabus ka qenë para se të martohej meSarkozy dhe thuhet se dihej nga të gjithë, por askush nuk fliste për të. 

Në libër flitet gjithashtu dhe për lidhjet e shumta të Carla-s, para se tëmartohej me Nicolas Sarkozy.
Bruni është bashkëshortja e ish presidenttin francez Sarkozy.
Kohët e fundit ajo i është kthyer edhhe muzikës.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close