fbpx

Shën Kirili dhe Metodi – ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Ministria e punës dhe politikës sociale, njofton se në përputhje me ligjin për festat e Maqedonisë, 24 maji (e enjte), “Sh. Kirili dhe Metodi”, Dita e mësuesve sllovenë, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Njëkohësisht, Ministria e punës dhe politikës sociale qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua uron festën. /Portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close