Kurs edukativ për punë sevapi

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Fatmir i dashur, nuk mjafton kurs gratis dhe atyre qe deklarohen keshtu si e ke nisur tekstin nuk u sjell dobi trajtimi ngase jane trajtuar keq ne femijeri. E ka thene Platoni dhe konfirmuar Frojdi me duket se 7 vitet e para te jetes jane determinuese. Une e di miku im se ti i di me mire se une keto gjera, e kuptoj edhe metaforen tende, por nese femra e cituar me larte ka thene, me gojen e vet ka thene komora gazi per shqiptaret, kesaj duhet detyrimisht ti pergjigjemi me aktpadi. private apo kolektive, apo aktpadi nga avokati i popullit, nese e din ai kete perse nuk ka reaguar? Por le te reagojme te gjithe, me sakte sa me shume prej nesh, peticion i USHT-se, UEJL-it, Nene Tereza universitetit haha, nuk mund te mbetem serioze kur permendet ai far sendi qe per bela ia kane vene ate alamet emer te madh!
    Nejse , vetem le ta konfirmojme se cka ka thene kjo zonje apo ckado qe te jete e mjera, une marr persiper ta flas me Linden juriste qe me kete rast mund ta perfundoje karrieren e vet prej juriste. Shkelqen ne ate Prokurori, por mbetet e paavansuar, as qe do ta avansojne pikerisht pasi shkelqen. Prandaj jemi kolektivisht ne kete derexhe dhe kjo nuk eshte metafore. Degjohemi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *