fbpx

Altech lansoi iAzan në Windows

Kompania Altech lansoi aplikacionin kompjuterik iAzan dedikuar platformws Windows, i cili mund të quhet  si takvim elektronik që shërben për kohët e namazeve , festat islame etj.

Azan përmban:
   Takvim (imsaku, lindja e diellit, sabahu, dreka, ikindia, akshami, jacia)
   Konvertim i kalendarit Gregorian në Hixhër
   Kalkulim automatik i kohëve në bazë të: ditës, muajit, vitit, qytetit dhe sezonit
   Festat Islame

Ky Aplikacion është lansuar në Maqedoni, së shpejti edhe në Shqipëri , Kosovë, Turqi, Bosnje, Zvicër, Itali, Gjermani etj . Si dhe është duke u punuar për në platformat tjera si: Android dhe iOS. /graviteti

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close