fbpx

Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim merr 50.000 euro nga Danimarka

Donacioni përbëhet kryesisht nga pajisje për mbrojtje dhe shpëtim nga zjarri, gjegjësisht nga uniforma të specializuara për fikjen e zjarrit, pompa për bartjen e ujit, gjeneratorë të energjisë elektrike, bombola oksigjeni etj. 

Dorëzimin e donacionit do ta bëjë përfaqësuesi i DEMA, Shefik Muhiq i cili ka punuar më së shumti në lidhje me donacionet e deritanishme dhe bashkëpunimin me Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim.

Donacioni i sotëm nuk është i vetmi të cilin kjo drejtori e ka pranuar deri më tani nga ana e agjencisë daneze për menaxhim me katastrofa. DEMA ka dhuruar edhe pajisje për Qendrën për trajnim (kompjuterë, video projektorë, vetura për në teren etj.).

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close