fbpx

Kështu Duket Femra Ideale! (Foto)

Në botë ka shumë femra të bukura, por pothuajse se secila ka ndonjë të metë. Megjithatë, nëse marrim vetëm tiparet më të bukura nga fytyrat e tyre, pa dyshim do të marrim një pamje perfekte të një femre.

Hulumtuesit kanë qenë në gjendje të identifikojnë pjesët më të dëshirueshme të fytyrat e yjeve të famshme, dhe të bashkohen më pas në një fytyrë dhe ta quajnë – fytyra e një femre ideale. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close