fbpx

S’ka licencë për taksi-veturat gjatë gjashtë muajve të ardhëshëm

Gjatë gjashtë muajve të ardhshëm, gjegjësisht prej 16 maj deri më 16 nëntor të këtij viti Qyteti i Shkupit nuk do të jep licenca dhe certifikata të reja për taksi-vozitësit.

Siç sqarojnë autoritetet qytetare kjo është vendosur meqë është mbushur numri i paraparë prej 2600 licencave, që është vërtetuar me ndryshimin e vendimit për taksi transportin të miratuar nga Këshilli i Qytetit të Shkupit, mbajtur më pesë maj të këtij viti. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close