fbpx

Video: Fjalimi më i mirë i mbajtur ndonjëherë

Ja vlen që 4 minuta të jetës t’ia kushtojmë këtij fjalimi inspirues dhe domëthënës, që flet për krijimin e një botë më të mirë për të gjithë ne. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close