Nuk ka drejtësi pa u kapur fajtorët

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Analize e mirefillte e nje teme te mediatizuar mjaft keto dite. Dicka si antipod i shkrimeve siperfaqesore vetem informative qe shiten per kolumna dhe kolumna nuk jane. Te lumte Robert, vetem vazhdo ne kete stil dhe me kete nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *