fbpx

I vodhi 95.000 denarë nga libreza e kursimit

Policia e Resnjës ngriti kallëzim penal kundër pesëdhjetë e nëntë vjeçares J.M nga Resnja, kontrollore në Postat e Maqedonisë – Resnjë për veprat penale keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizimit dhe raste të veçanta të dokumenteve të falsifikuara.

Kontrollorja në shtator të vitit të kaluar, dy herë përgatiti fletëpagesa të rrejshme për pagesë të parave të gatshme nga libreza e kursimeve të Bankës postale të një banori të Resnjës dhe pa pëlqimin e tij mori rreth 1.500 euro. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close