fbpx

Gruevski, mos bini pre e atmosferës të cilën dikush tjetër e krijon

‘Nëse vrasësit janë maqedonas nuk mund të jenë fajtorë të gjithë maqedonasit, nëse janë shqiptarë nuk janë fajtorë të gjithë shqiptarët. Atë e dëshirojnë ata të cilët nuk ia duan të mirën Maqedonisë. Duhet të përgjigjet ai që e ka kryer këtë vepër, pasi monstrumë të tillë paraqiten edhe në shtete të tjera’, tha lideri i VMRO-DPMNE-së dhe kryeministër i vendit Nikolla Gruevski.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close