fbpx

Seks në mëngjes për një ditë të mirë

Dëshironi që gjatë ditës të ndiheni më të gjallë dhe më të lumtur?
Gjithmonë ka një zgjidhje, bëni seks në mëngjes dhe dita juaj do të ecë shumë mirë.

Zbulimet e fundit na tregojnë se ata persona që bëjnë seks në mengjes janë më të shëndetshëm dhe më të lumtur gjatë ditës, në krahasim me ata persona që gjatëmëngjesit bëjnë gjimnastikë dhe pinë kafe.

Terapitë seksuale pohojnë se mëngjesi është koha e përkryer për fillimin e ditës me pasion, ndërsa për seks në atë kohë janë të disponuar më shumë burrat, sepse kur flenë akumulohen testosteronet që do të përdoren gjatë ditës tjetër.

Seksi i mëngjesit përforcon imunitetin tuaj, sepse liron antitrupa të lirë që na mbrojnë nga infeksionet. Nga oksitocini jemi më të fortë, por edhe më të bukur./femina.al

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close