fbpx

Për shkak shembjes, komunikacioni në rrugën Mavrovë – Strazhë zhvillohet në një korsi

Për shkak një shembje të madhe komunikacioni në rrugën magjistrale A2 Mavrovë – Strazhë zhvillohet në një korsi me prezencë të policisë së komunikacionit, informojnë nga LAMM.
Ekipet e NP “Rrugët e Maqedonisë” janë në vendngjarje dhe punojnë në pastrimin e rrugës.
Shembja është dy kilometra para qafës malore në rrugën magjistrale A2 Mavrovë-Strazhë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button