fbpx

Lucy Pinder me më pak rroba rrit shitjen e Llotarisë Evropiane

Njerëzit e zgjuar prapa Llotarisë evropiane dinë se seksi rrit shitjen, veçanërisht taktikat e seksit. Prandaj nëse dëshironi të shitni më shumë për kompaninë tuaj do të ishte mirë që të angazhonit një modele e re e famshme, vishni atë me sa më pak rrobe dhe do të jeni të artë. 

Kjo është aftësia e vërtetë për të ardhmen e biznesit. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close