fbpx

Luta, Ismailoviq dhe Aziri të dënuar të rastit “Monstra” u lëshuan në liri, u pritën me duartrokitje dhe lot (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *