fbpx

Topi: Kriminaliteti nuk duhet të kërcënojë bashkëjetesën

Klima e paragjykimeve dhe çdo refleks nacionalist do t’i sjell dëm marrëdhënieve mes Maqedonisë dhe shqiptarëve në vend dhe rajon. Andaj vendet ballkanike duhet të përpiqen për anëtarësim në BE dhe NATO dhe të mos ketë kthim prapa.

“Duam të japim porosi të përbashkët se njerëzit duhet të jetojnë në paqe dhe në harmoni dhe çdo akt kriminal duhet të trajtohet si i tillë dhe t’i nënshtrohet procedurave juridike”, deklaroi presidenti shqiptar Bamir Topi.

Vizita e Topit vjen në një moment delikat janë komentet e mediumeve shqiptare para vizitës në Maqedoni, që ishte edhe gjë e pritur se në qendër të vëmendjes do të jenë bisedimet për ndodhitë e fundit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close