fbpx

Rebalanci i buxhetit do t’i godas spitalet dhe shkollat

Rindërtimi i shkollave, modernizimi i institucioneve shëndetësore, si dhe furnizimi i pajisjeve medicinale do të jenë viktimat më të mëdha nga shkurtimi 120 milionë euro nga buxheti, shkruan “Dnevnik” i sotëm.

Në séancën e pardjeshme maratonike të Qeverisë, në të cilën u shqyrtua rebalanci i buxhetit për sivjet, u vendos që Ministritë e Arsimit dhe të Shëndetësisë më shumti ta shtrëngojnë rripin. Shkurtime nuk do të ketë mbi rrogat në administratë, pensione, ndihma sociale dhe mbi subvencione. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close