fbpx

10 milion euro i hiqen Shëndetësisë

Me rebalansimin e buxhetit, shëndetësia do të ketë buxhet më të vogël prej 10 milion eurosh. Por, nga ana tjetër vazhdojnë punësimet e paralajmëruara, projektet kapitale dhe rikonstruimet e institucioneve publike shëndetësore.

Nga fondi për shëndetësi sot me raport të ri lajmëruan që do të zvogëlohen edhe mjetet e tyre për 540 milion denarë, por për informata më të detajuara më vonë do të prononcohet menagjmenti i fondit.

Momentalisht buxheti i fondit prej 22 milijard e 625 milion denarëve zvogëlohet në 22 milijard e 85 milion denarë./portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close