fbpx

Delegacioni i Gjykatës Kushtetuese të Rusisë për vizitë në Maqedoni

Delegacioni i Gjykatës Kushtetuese të Rusisë, i udhëhequr nga kryetari Valerij Zorkin, prej sot do të qëndron për vizitë oficiale katërditore në Republikën e Maqedonisë. Delegacioni Gjykatës Kushtetuese të Rusisë sonte do të pranohet nga presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorgje Ivanov.

Të nesërmen mysafirët do të kenë takim punues me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë, me çka kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Rusisë, Zorkin do mban ligjërata për ,,Drejtësinë në shtetin modern” pranë fakultetit Juridik në Shkup.

Sipas agjendës, delegacioni rus do t’i viziton kishën ,,Shën Shpëtimi”(??. ????) dhe Muzeun e luftës maqedonase, të shtetit në Shkup, ndërsa do të qëndrojë në Ohër./kurir

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close