fbpx

Dorëzohem! Ma jepni shpërblimin!

Mohamed Ashan, i dyshuar për pjesëmarrje në organizimin të së paku dy sulmeve të ushtrisë afgane, duke buzëqeshur tregoi fletë arrestin dhe tha: “Ky jam unë!”

Mohamed Ashan me siguri që nuk do të marrë librezë anëtarësimi nga Mensa. 

Pasi që u njoftua me fletë arrestin, ai shkoi deri te pika e kontrollit dhe nga policët kërkoi t’i paguhen të hollat e shpërblimit për gjetjen e tij.

-Ky jam unë! Jam unë!-tha ai i shqetësuar duke shfaqur fletë arrestin dhe duke kërkuar të hollat, por entuziazmi i ra shpejtë pasi që menjëherë u arrestua nga ana e policisë./portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close