fbpx

Zoran Trajçevski kryetar i ri i Këshillit për radiodifuzion

Anëtarët e Këshillit për radiodifuzion (KRD) në seancën e sotme njëzëdhëm zgjodhi Zoran Trajçevski për kryetar të ri, i cili ishte propozimi i vetë për trashëgimtar të kryetarit të deritanishëm, Zoran Stefanovski.

Mandatet gjashtëvjeçare të tij të Ali Aliut dhe të Tome Gruevskit skaduan, ndaj ata më nuk janë pjesë e KRD-së. Në vend të tyre do të zgjedhen tre anëtarë të rinj. Propozime të deritanishme për anëtarë të rinj të KRD-së janë Vasko Petrevski, Antonio Jovanovski dhe Seladin Xhezairi. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close