fbpx

Maqedoni-Çeki, marëveshje për transportimin e udhëtarëve

Sot u nënshkrua një marrëveshje bilaterale për transportimin e udhëtarëve Maqedoni-Çeki, ndërmjet kryeministrave Nikolla Gruevski dhe Petr Neças.

“Në takimin me kolegun tim diskutuam në mënyrë të hapur dhe konstruktive për çështje që janë të rëndësishme për dy shtetet, si dhe përparimin e mëtutjeshëm të raporteve bilaterale për bashkëpunim. Në drejtim të bashkëpunimit ekonomik, i falënderoj posaçërisht edhe delegacionin e biznesmenëve që kanë ardhur së bashku me kryeministrin për interes të investimeve në Maqedoni. Dua ta shfrytëzoj rastin dhe të shpreh kënaqësinë për lidhjen e marrëveshjes bilaterale ndërkombëtare  për transportimin e  udhëtarëve” deklaroi Gruevski./portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close