fbpx

Makina magjike për kafe

Makinë për kafe që çdokush do të dëshironte që ta kishte në shtëpinë e vet. Nga detajet impresionuese do ta veçojmë mundësinë që makina të drejtohet përmes iPhone-it tuaj, si dhe mundësia për rindërtim me modulet për çokollatë të ngrohtë dhe lëngje të ftohta.

Duke shikuar gjëra të këtilla njeriu gëzohet në cilin drejtim po shkon teknologjia./portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close