fbpx

Daphne, top modelja më e vjetër në botë

Quhet Daphne Sephne dhe është 83 vjec dhe nuk ka ndërmend të shkëputet nga puna që bën me një kënaqësi të madhe prej gati gjysëm shekulli. Daphne në fakt është një femër rekord, ajo është top modelja më e vjetër në botë.

Jo vetëm që vazhdon të jetë midis fytyrave më të rëndësishme të agjensive si Models 1 e Londrës, por ajo zakonisht thirret për të marrë pjesë në fushatat publicitare të markave më të rëndësishme të botës fashion (Dolce & Gabbana, për shëmbull).

Sot Daily Mail i kushton një artikull të vecantë ku për recetën e saj shkuan :Kurrë botoks dhe kremra me cmim të ulët. botasot

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close