fbpx

Partia për Lëvizjen e turqve sot mban kongresin e tretë

Partia për Lëvizjen e turqve (THP) sot do ta mbajë kongresin e tretë të rregullt të partisë.

Në kongres partia do të zgjedh kryetar të ri, si dhe anëtarë të kuvendit qendror.

Kryetari aktual i partisë Adnan Qahil veçmë paralajmëroi se nuk do të kandidohet për mandat të ri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button