SHOQATA E BORDELEVE POETIKE

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Shkrim i mire. Por c’te besh kur ne te vertete edhe ashtu ndodh. Eshte deshprim gjendja ne te cilen ndodhen artistet tane te mjere. Jane pikerisht si puna e atyre te Aristotelit, qe u servilosen pushtetareve dhe sunduesve te tyre. Arti nuk eshte per fukarenje edhe ne shpirt edhe ne xhep, kjo duhet dalluar mire. Arti nuk eshte as per ata qe ne emer te kofes me llak dhe furces, privatizojne famen dhe miresine e te madhes Nene Tereze! Po ti, i nderuar- mendon se poezia dhe arti, ne pergjithesi, eshte prodhim intelektual qe duhet kultivuar? Apo kete nuk e lejojne vellezerit tane te hixhabit dhe burkes, edhe ate ne emer te all…. Pergezim edhe njehere, por nese pyetjes time i jep pergjigje negative, atehere me vjen keq. Duhet kerkuar rrugen e vertete ):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *