fbpx

Mos shkruaj sms se të ha arusha!

Një ari gjigand nëpër rrugët e Los Angeles i shtiu në palcë frikën një kalorësi i cili shkruante sms dhe nuk kishte vërejtur ariun përpara tij.

Djali i cili ecte pa ngritur kokën nga celulari papritmas e pa ariun dhe i mësoi me vrap, ndërsa aksionin e tërë e ka incizuar një televizion lokal që po ndiqte arushën e madhe nga helikopteri.

Ndërkaq arusha e titulluar Glen Bearian, kishte dalë nga pylli në afërsi të lagës Glendale të Los Angeles dhe disa ditë është endur rrugëve. Më në fund atë e kanë kapur dhe e kanë kthyer sërish në mal. Arusha u bë e njohur dhe në Twitter me nofkën @TheGlendaleBear

Kjo video është bërë hit në Youtube!

/metro.uk

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close