fbpx

Pozitat e preferuara të femrave

Ashtu sikur meshkujt, edhe femrat kanë pozione të cilat i adhurojn gjatë seksit, të cilat i sjellin deri në kulmin e pasionit. Imagjinata e femrës mbulon një spektër të gjërë të pozicioneve, por ka nga ato femra që thjeshtë, nuk mund të rezistojnë. 

1. Pozicioni i misionarit

Pozicioni i misionarit definitivisht është nënvlerësuar. Ky për gruan është një ndër pozicionet më të mira, ndërsa kulmin mund ta përjetojnë në shumë mënyra, pa shumë mund apo akrobacione. 

Ky pozicion klasiki i dashurisë është i përkryer për ata të cilët dëshirojnë ta ndjejnë forcën e mashkullit.

2. Vallëzim në prehër

Shumica e grave dëshirojnë të jenë mbi partnerin, sepse kanë ndjenjë të kontrollimit të lojës dhe pushteti është gjithmonë një nxitës i fortë. 

Qëndrimi gjatë seksit nuk duhet të përkufizohet vetëm në një pozicion, por në mënyra të ndryshme mund të vijë në kënaqësi të cilën ndoshta ende nuk e keni ndjerë. Bëhuni imagjinues!

3. Spoon pozicioni

Ky pozicion është i njohur nga të dy gjinitë. Burri dhe gruaja shtrihen të përqafuar me njëri-tjetrin, krahët e tij mbështjellin trupin e saj. 


Ky është një pozicion shumë i rehatshëm që lejon një prekje të butë dhe përqafime të pasionuara, sepse mos harroni se lëkura është organi shumë i ndjeshëm që mund të jetë zonë shumë të fuqishme erotike.

4. Seks në karrige

Edhe një pozicion i preferuar i grave. Pra, e dashura juaj do të ulet në një sipërfaqe të caktuar që është në nivel me belin tuaj, çka do t’i mundësojë mashkullit liri më të madhe të lëvizjes. 

Provoni këtë pozicion në tryezën e kuzhinës, mbi lavatriçe, piano apo në haubën e makinës tuaj./portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close