fbpx

Besimi: Vetëm me respekt ndaj dallimeve mund të përparojmë

Ministri i mbrojtjes Fatmir Besimi, me rastin e festës së Pashkëve dërgoi urime deri te anëtarët e Armatës së Republikës së Maqedonisë dhe deri te të gjithë qytetarët krishterë në Maqedoni. 

-Multietniciteti dhe mulnikonfesionizmi është përparësia jonë më e madhe. Vetëm nëpërmjet respektimit të plotë mund të arrijmë të etablojmë dhe të zhvillojmë lidhje të ndërsjellë e cila do të na çojë përpara, drejt sukseseve të mëtutjeshme në të gjitha sferat-thuhet në urimin e ministrit Besimi. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close