Ja pse komunat shqiptare kanë zero denarë në bllok dotacionet kulturore (Infogram)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. mire e kane,popull i vrare ne tru,ska cu duhet kultura se tere diten shohin seriale turke dhe degjojne perallat e Ali Ahmetit…kultura ka pune..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *