fbpx

Hoteli avion, gati për pushimet verore

Pushuesit dhe turistët kanë mundësi të shijojnë bordin e një avioni të shndërruar në një suitë hoteli, pa pasur nevojë të ngrihen në ajër. 

Ana panoramike nuk mbetet prapa pasi mund të shikoni gjithçka brenda duke qëndruar brenda avionit të vendosur në një kodër mbi bregdet. 

Dikur, ky avion i shndërruar në hotel, ishte trupi i mjetit fluturues Boeing 727, që udhëtonte për kompaninë jug-afrikane South Africa Air dhe më pas për Columbia’s Avianca Airlines. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close