fbpx

Nesër është varrimi i djemve dhe Ditë zie në Butel

Flamujt para ndërtesës administrative të komunës së Butelit ulen në gjysëm shtizë për shkak të vrasjes së katër djemve nga Radishani: Filip Sllavskovski, Aleksandar Naqevski, Cvetanço Acevski dhe Kire Triçkovski, si dhe të Borçe Stevkovskit nga Creshevë.

Nga komuna e Butelit njoftuan se dita e nesërme do të shpallet Ditë zie.

Gjithashtu, gjatë ditës së nesërme do të kryhet varrimi i djemve të vrarë nga Radishani dhe i 45-vjeçarit Borçe nga fshati Creshevë./plusinfo

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close