fbpx

Alpinistët nga Maqedonia i shpëtuan 19 alpinistët serb që u humbën në mal

Nëntëmbëdhjetë alpinist nga Serbia u humbën në Malin Shar. Ata për 18 orë janë endur nëpër Malin Shar në kushte të këqija kohore.

Sipas informatave të mediave, në një shtëpi në mal ka pasur edhe alpinistë maqedonas të cilët i kanë kërkuar kolegët e tyre dhe pothuajse pas 5 orëve kanë arritur t’i gjejnë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button