fbpx

Në aeroportin “Aleksandri i Madh” shiten suvenire me simbole shqiptare

Portali mkd.mk ka publikuar disa foto, që sipas tyre janë bërë në një shitore suvenirësh  në aeroportin ndërkombëtar ‘Aleksandri i Madh’ në Shkup.

Portali në fjalë hap dilemën nëse këto produkte (shumica me simbole shqiptare) duhet të jenë aty ku janë, dhe nëse turistët që aterojnë në aeroportin më të madh në vend, do të dinë se ku gjenden.

Për më shumë ju paraqesim galerinë me fotot e nxjerra nga portali mkd.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close