fbpx

Speciale: Top 20 skuadrat më të shtrenjta

Këtë herë Portalb do sjellë tek ju listën e 20 skuadrave më të shtrenja për momentin në botë dhe gjykohen se me sa milion apo miliard $(Dollar) blihen.

Lista është si vijon:

20. Borussia Dortmund (260 Milion $)
19. Atletico Madrid (275 Milion $)
18. Olympique de Marseille (277 Milion $)
17. Werder Bremen (279 Milion $)
16. Stuttgart (281 Milion $)
15. Manchester City (291 Milion $)
14. Hamburg (340 Milion $)
13. Lyon  (358 Milion $)
12. Schalke 04 (377 Milion $)
11. Tottenham Hotspur (412 Milion $)
10. Inter Milan (441 Milion $)
9. Liverpool (552 Milion $)
8. Juventus (628 Milion $)
7. Chelsea (658 Milion $)
6. AC Milan (838 Milion $)
5. FC Barcelona (975 Milion $)
4. Bayern Munich (1 Miliard 48 Milion $)
3. Arsenal (1 Miliard 192 Milion $)
2. Real Madrid (1 Miliard 541 Milion $)
1. Manchester United (1 Miliard 864 Milion $)

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close