fbpx

Ridrejtim i trafikut në Qendër të Shkupit

Për shkak të mbajtjes të Garës tradicionale rrugore të Atletikës në zonën qendrore të qytetit, sot në periudhën nga ora 16:00 e deri 17:00 e mbyllur për trafik do të jetë rrugëa “11 Tetori” nga udhëkryqin te Kryqi i Kuq nëpër rrugën Dimitrie Çupovski deri te udhëkryqi në QT “Palloma Bjanca “, rruga Filipi i Dytë nga hoteli ” Holidej In” deri te udhëkryqi i rrugës “11 Oktomvri”.
Autobusët që lëvizin linjat nr 50, 57 dhe 59 nga Bit Pazar do të lëvizin drejt bulevardit Koço Racin dhe rrugës Kiril dhe Metodij dhe do të vazhdojë në rrugën e vet. Në drejtimin e kundërt do të lëvizin nëpër rrugën Dame Gruev (prapa ndërtesës së Kuvendit) rruga 11.Oktomvri, bulevardin Koço Racin dhe do të vazhdojë në rrugët e tyre.
Linjat me numër 3, 4, 4A, 5, 7, 15, 15A, 21, 22, 23, 24, 25, 27 dhe 28 do të lëvizin përgjatë bulevardit Koço Racin Rruga Kiril dhe Metodij, dhe do të vazhdojnë në rrugët e tyre. Në drejtim të kundërt, ata do të lëvizin përgjatë rrugës Dame Gruev (prapa ndërtesës së Kuvendit) dhe do të vazhdojnë nëpër rrugët e tyre.
Rruga 16 nga Bit Pazar do të lëvizë drejtë përgjatë bulevardit të Koço Racin dhe do të vazhdojë përgjatë rrugës së saj në të dy drejtimet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button