fbpx

Google më e famshme se Apple, Facebook, dhe Twitter

Sondazhi i bërë zbulon se 82% e Amerikanëve kanë një opinion favorit për Google, dhe 53% të tyre shprehin një favorit të fortë për gjigandin G. Vetëm 9% e njerëzve kishin një opinion jo favorit për kompaninë e Mountain View-së.

Gjigandi tjetër, Apple, vijonte me 74% favoritë, por megjithatë, 13% e njerëzve kishin një opinion jo të fortë për Apple, dhe vetëm 37% shprehën favorit të fortë.

Facebook dhe Twitter dolën me 58% dhe 34% respektivisht. Facebook kishte një përqindje prej 28% me një opinion jo të fortë, kurse 36% ishte opinioni jo i fortë për Twitter.

Ky studim u bë nga 28 Marsi deri më 1 Prill, dhe 1.007 njerëz morën pjesë në sondazh./tech

Lajme të ngjashme

Back to top button