fbpx

Maqedonia luan futboll të vogël – paraqituni!

Me iniciativë të Asociacionit botëror për futboll të vogël, sporti më masiv në planetë e formoi edhe Asociacionin e vet në Maqedoni. 

Aktivitetet fillojnë menjëherë. Vijon turnir i futbollit të vogël në Shkup, Strumicë, Manastir, Kumanovë, Tetovë dhe Veles. Pas këtyre kualifikimeve pason finalja në Shkup e ekipeve më të mirë nga të gjitha qytetet.

Ekipi më i mirë në futboll të vogël nga Maqedonia do të garojë me ekipet më të mira nga më shumë shtete në turnirin evropian në Poloni./portalb

Të gjithë të interesuarit mund të paraqiten në: minifootballmacedonia ose në cel. 072261880

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close