fbpx

Alarmante, Shkupi dhe Manastiri sonte “mbyten” në ajër të ndotur (FOTO)

Sipas të dhënave të fundit, sot në Maqedoni që më së shumti janë duke thithur ajër të ndotur janë banorët e Shkupit dhe Manastirit, njofton Portalb.mk.

Në Manastir vlera e nivelit të ajrit të ndotur kanë arritur deri në 340mg/metër kub deri sa në Shkup, pjesa e rektoratit 242 mg/metër kub dhe Lagja Lisiçe me 228 mg/metër kub.

Krahas këtyre vlerave, nga Ministra e Planifikimit Hapësinor tregojnë se nivel të lartë të pranisë së grimcave pm 10 dhe pm 2,5 ka edhe në ajrin në territorin e Tetovës, Karposhit dhe Qendrës.

zagadenvozduh
Nga e majta: Manastiri 1, Manastiri 2, Rektorati dhe Lagja Lisiçe

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button