fbpx

NATO vazhdon me politikën e dyerve të hapura për Maqedoninë

‘Politika e dyerve të hapura të NATO-s është me rëndësi kruciale, gjë që mbështetet edhe me prioritetet strategjike të Republikës së Maqedonisë – integrimi në strukturat evroatlantike. Argument i fuqishëm për përcaktimin tonë të fuqishëm për hapërimin në rrugën drejt integrimit evroatlantik janë reformat e vazhdueshme në operacionet paqësore ndërkombëtare ISAF, KFOR, BE, ALTEA dhe UNFIL’, deklaroi në Uashington ministri i mbrojtjes Fatmir Besimi.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close