fbpx

Dita e 12-të e muajit, e përkryer për seks

Në ditën e 12-të mund të dëshironi ti hidheni të dashurit posa të hyjë në shtëpi, do të dëshironit të provoni pozita të ndryshme seksuale.

Kjo ndodh pasi niveli i hormoneve rritet (kombinim i estrogenit, progesteronit, por edhe testosteronit) gjatë ditëve 14 – 16 jeni pranë evulacionit ( kur formohet qeliza vezë e gatshme për fekondim) dhe dëshira juaj seksuale është në kulm.

Organizmi është i krijuar në atë mënyrë që të keni dëshirë maksimale për seks, pikërisht në ditët kur mund të mbeteni shtatzëne ( që mund të ndodh edhe për shkak të pasionit ti haroni kontraceptivët). Në këtë periudhë jeni edhe më tërheqëse për meshkujt, sepse estrogjeni bën që tu pastrohet lëkura dhe keni gjinj më të fortë.

Këshilla jonë do të ishte: shfrytëzojini këto ditë për ti kënaqur dëshirat e juaja seksuale, si dhe për ti plotësuar fantazitë e partnerit me lojëra të ndryshme seksuale. /Idividi

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close