fbpx

MShIA dhe OSBE nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë të Republikës së Maqedonisë (MShIA) dhe Misioni i OSBE në Shkup, sot në orën 12.00 do të nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim.

Projektet për të cilat do të nënshkruhet Memorandumi përfshijnë bashkëpunim të përbashkët për trajnim profesional të nëpunësve shtetëror në pjesën e përgatitjes së implementimit të ligjeve dhe rregullave, si dhe aktiviteteve për evaluim të mëtejshëm të legjislaturës.

Nënshkrimi i marrëveshjes për bashkëpunim do të bëhet në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë./portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close