fbpx

Ja çfarë thotë Ristovska për aktvendimin për Grujovskin

“Sot PSP e ka fituar aktvendimin e parë, të akuzuarit u gjykuan, ndërkaq vendimi i këtillë ishte në pritjet tona”, tha prokurorja Leçne Ristoska, pas aktvendimit për rastin “Fortesa 2”, ku i akuzuari i parë, Goran Grujovski, u dënua me dënim me burg prej 1 vjet e gjysmë, ndërkaq gjashtë bashkëpunëtorët e tij me dënim me kusht, njofton Portalb.mk.

“Drejtësinë nuk duhet ta kërkojmë vetëm në seanca, por edhe në punën e zyrtarëve. Jemi të kënaqur. Ne do ta presim aktvendimin dhe do t’i shqyrtojmë argumentet e Gjykatës dhe pastaj do të vendosim nëse do të ankohemi”, tha Ristovska.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button