fbpx

Shilegov: Në qendër të Shkupit do të ketë parking vetëm për banorët

Në qendërn e qytetit të Shkupit do të mund të parkohet vetëm banorët, paralajmëroi kryetari i qytetit Petre Shilegov, i cili njoftoi se do të rritet çmimi i parkingut në qendër, përcjell Portalb.mk. 

“Do ta riorganizojmë parkimin në kuadër të infrastrukturës egzistuese. Gradualisht do t’i lirojmë hapësirat për këmbësor dhe trotoaret nga automjetet dhe do të vendosim regjim ku do të mund të parkohet. Me kalimin e kohës do të vendosim edhe parkim rezidencial për qytetarët që banojnë në atë regjion, si mënyre e vetme për parkim”- theksoi Shilegov.

Ai paralajmëroi edhe shtrejtim të çmimit të parkingut, ndërsa ulje të biletave për autobus, me qëllim që të stimulohen qytetarët të shfrytëzojnë transportin publik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button