fbpx

Aktiviteti humanitar për dhurimin e gjakut “Zemra e Fondit”

Sot për të katërtën herë me radhë, të punësuarit e Fondit për Sigurim Shëndetësor të Maqedonisë u solidarizuan me aktivitetin humanitar për dhurimin e gjakut “Zemra e Fondit”. Ky aktivitet u zhvillua në bashkëpunimin me Institutin për mjekësi transfuzive dhe Kryqin e kuq.

“Qëllimi i aktivitetit është t’a ngrejë vetëdijen e popullit për rëndësinë e sigurimit të gjakut në kohë, për të shpëtuar jetë njeriu dhe të shërbejë për t’i inkurajuar sa më shumë njerëzit që të dhurojnë gjak. Aktiviteti humanitar për dhurimin e gjakut zhvillohet në nivel gjithpërfshirës të Fondit për sigurim shëndetësor respektivisht, të punësuarit e të gjithë 30 njësive rajonale të Fondit sot e dëshmojnë anën e tyre humane përmes dhurimit të gjakut”, thonë nga Fondi për Sigurim Shëndetësor”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button